Росен Кирилов след загубата от Левски: Срещу ЦСКА се справихме по-добре

„Вчера видяхме как се обръщат мачове. това е начин на мислене, който се изгражда с години“

Росен Кирилов след загубата от Левски: Срещу ЦСКА се справихме по-добре

"Духът ни изцяло пада като допуснем гол от сериозните отбори. Вчера имахме пресни примери как се обръщат мачове. Това е начин на мислене, който се изгражда с години.“

Това каза треньорът на Росен Кирилов след загубата на Етър (Велико Търново) от Левски с 0:3 в мач от XV кръг на първенството.

„Опитахме се срещу Левски и ЦСКА да затворим пространствата и да играем на контраатака. Срещу ЦСКА се получи по-добре, днес много лесно губехме топката. След първия гол, който Левски отбеляза, се освободиха психически и почнаха да играят по-уверено. При нас увереността спадна. До гола на Ейолфсон бяхме затворили пространствата добре. Имахме добро положение на Иван Стоянов, но не успяхме да отбележим. Ранен гол в 48-ата минута и мачът приключи. Много футболисти не са добре физически и на този етап не можем да се противопоставим сериозно, както го правехме в началото на сезона", посочи наставникът на „виолетовите“.

"В последните два месеца имахме много контузени играчи. В момента не са в добра физическа форма. Трябва да натрупат игрова практика. С всеки изминал мач ще стоим по-добре. Всеки треньор държи оставката в задния си джоб. Сега имаме много тежък мач срещу Черно море. Ще опитаме да възстановим футболистите и да победим на всяка цена", допълни той.

"В момента имаме много тежки мачове срещу отбори, на които трудно се противопоставяме. В днешния мач не изглеждахме свежи и не успяхме да осъществим идеите, които имахме", каза още Кирилов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки