Звезда държи Царете в шах преди гостуването на Арда

Кърджалийци търсят първи успех над столичани и спиране на пропадането

Звезда държи Царете в шах преди гостуването на Арда
Звездата на Царско село Родни Антуи държи старши треньора на тима Никола Спасов в шах. Холандецът имаше лека травма след последния мач с Лудогорец, но тя отшумя. Сега обаче Антуи бе повален от вирус и е с температура.
 
Атакуващият полузащитник е голмайстор на новака с 6 попадения в 14 мача и е ключова фигура в състава на Спасов. Така той ще е под въпрос до последно за днешното гостуване на Арда. Двубоят ще се играе в Пловдив и започва в 15,30 часа.
 
"Ние едно лекувахме, то друго стана. Болен е и до последно ще е под въпрос. Утре (б.а. -днес) преди мача ще видим как е и ще решаваме дали ще играе или не. Ната е наказан, така че имаме своите проблеми. Надявам се това да не се отрази.
 
Очаква ни тежък мач. Белчев води добре отбора си. Абсурдно е да ги подценим. Искаме да си тръгнем от Пловдив с актив. Дано негативната им серия продължи и след мача с нас", сподели пред "Тема спорт" наставникът на столичани Никола Спасов.
 
Кърджалийци пък не познават вкуса на успеха вече в три двубоя - две загуби - от Дунав на "Лаута" и от Левски на "Герена", и равен в Пловдив с Ботев. За последно Арда би като домакин Етър на 30 септември.
 
Сините търсят и първи успех над съперника. През есента мачът в София, игран на стадион "Славия", завърши без попадение, а през миналия сезон във Втора лига Царско село спечели и двете срещи - 2:1 у дома и 1:0 в Кърджали.
 
"Столичани играят много добре в последните мачове. Всяка точка е важна. Влагаме максимално усилия. Имам по-големи изисквания към отбора. Надявам се да се върнем към победите", коментира Белчев. 
 
Очаква се сред 11-те да започне Спас Делев. Той отсъстваше заради контузия повече от месец. Бившият национал вече е готов и тренираше наравно със съотборниците си.

 

Реал Мадрид подаде жалба срещу рефера

Съдията не обърна внимание на обидите към Винисиус на мача с Осасуна

Контузиите започват да връхлитат Левски

Вижте подробности

Играчи от САЩ на проби в клуб от Втора лига

Вижте подробности

Славия загуби основен защитник преди Левски

Вижте подробности

Вратар на Локо Сф в Германия

Вижте подробности

От „Герена“ ще следят изкъсо набелязан до края на сезона

Вижте подробности

Чочев преди Танзания и Азербайджан: Няма слаби съперници

Халфът на Лудогорец остана трети в анкетата "Футболист на годината"

Десподов: Тази награда е огромна чест (ВИДЕО)

"Печеля за трета година, което значи, че има градация в представянето ми", заяви той

Илиан Илиев беше избран за Треньор на годината (ВИДЕО)

Националният селекционер и наставник на Черно море победи Георги Дерменджиев и Ивайло Петев

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки