Сензациите в пресата: Жанио Бикел готов за мача с Лудогорец

В Израел броят Стаси за продаден, Мишо Александров дебютира за Арда след паузата

Сензациите в пресата: Жанио Бикел готов за мача с Лудогорец

Най-интересните теми от българската преса днес, 7 ноември:

 

„Тема спорт”: Жанио Бикел готов за мача с Лудогорец

 

Халфът на ЦСКА Жанио Бикел е на финалната права от своето възстановяване. Очаква се той да стартира пълноценни занимания през следващата седмица, когато е паузата в първенството заради националните отбори. Възможно е Бикел да попадне в групата още за гостуването на Ботев Враца на 23 ноември, събота, в мач от 17-ия кръг. В най-лошия случай завръщането му на терена ще е в двубоя с Лудогорец на 1 декември, неделя. Той беше полевият футболист на ЦСКА с най-много игрови минути през сезона до срещата с Витоша Бистрица (4:0) на 5 октомври, когато получи контузия и бе сменен на почивката. Клубният сайт на червените информира на 14 октомври: 

"Полузащитникът Жанио Бикел страда от травма в рамото, която получи по време на мача срещу Витоша. Заради контузията се налага той да претърпи хирургическа интервенция, която ще бъде извършена от специалисти в клиника във Валенсия. Сърцатият футболист ще отсъства от терените около месец и половина и се очаква да се завърне на терена в края на ноември".

Така прогнозите за възстановяването на Бикел се оказаха напълно точни.

 

„Меридиан мач”: В Израел броят Стаси за продаден

 

Израелска скаутска агенция опита да промотира крилото на Левски Станислав Иванов за местните грандове. Според специалистите играч на тези години и с неговите показатели си заслужава парите. „Трябва да се види само дали ще има отбор, който ще успее да го измъкне от Левски", коментираха те. 

Мениджъри обаче веднага контрираха, че това е невъзможно. „Иванов вече е в полезрението на отборите от средата на таблицата на големите първенства. Най-вече на тези в Италия. Нашата лига не може да се бори с тях. Освен това Левски вече му е определил цена. Очаква се да бъде продаден или преотстъпен през януари или най-късно през лятото" контрира един от тях.

 

„Тема спорт”: Мишо Александров дебютира за Арда след паузата

 

Бившият национал Михаил Александров ще може да направи своя дебют за Арда след паузата в шампионата заради националните отбори в средата на месеца. Александров вече тренира с отбора, но от спортно-техническия щаб искат да изчакат да се възстанови напълно. Както е известно, малко след началото на новия сезон той бе освободен от Арсенал Тула и подписа с Арда до края на сезона. Почти сигурно бившият футболист на Лудогорец и др. ще дебютира на 22 ноември при домакинството на сините срещу Витоша. Надеждата на старши треньора Стамен Белчев е, че Александров ще вдигне класата на тима му със солидния стаж в чужбина, който натрупа.

Арда пък се похвали с трима футболисти, които получиха повиквателни за националните си отбори. Румян Ховсепян ще се включи в предстоящите два мача от евроквалификации за Армения. Първата среща е на 15 ноември като домакин на Гърция, а на 18 ноември Ховсепян и компания гостуват на Италия. Илиас Хасани и Али Сесай ще вземат участие в квалификациите за Купата на африканските нации. Хасани, който е национал на Алжир, се изправя на 11 ноември у дома срещу Замбия, а три дни по-късно гостува на Ботсвана. Али Сесай, който е от Сиера Леоне, приемат Лесото на 11 ноември, а на 18 гостуват на Бенин.

 

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки