Акрапович атакува второто място в лигата с бодри футболисти

Божинов сяда на пейката, ще решават и неговото бъдеще

Акрапович атакува второто място в лигата с бодри футболисти
Треньорът на Локомотив Пд Бруно Акрапович не се отказва от любимите си сутрешни занимания, дори и преди мач от първенството.
 
Днес от 17,30 часа тимът му приема Ботев Вр на стадиона си в Пловдив, а при победа отборът ще измести Левски от второто място в efbet Лига, преди да се изиграят останалите мачове от кръга.  
 
Въпреки това „черно-белите" тренираха вчера от 8.00 сутринта, а за днес трябваше да станат още по-рано, за да се явят за тонизираща тренировка в 7.30 часа. Освен дисциплиниращ ефект, този подход има за цел да държи в оптимална кондиция футболистите и затова те се раздвижват и в дните на срещите.
 
Възможно е двубоя днес в титулярния състав за пръв от началото на сезона да не попадне нито един от двамата големи любимци на треньора - Йосип Томашевич и Милош Петрович.
 
Първият е наказан за пети жълти картон, след като срещу Черно море изтърпя отделна санкция за червения картон срещу ЦСКА. Сърбинът пък трудно ще се пребори с конкуренцията на Петър Витанов, който изнесе много силен двубой срещу Славия, а се включи успешно и срещу „моряците".
 
В изпадналия в криза Ботев (Враца) пък очакванията са звездата Валери Божинов да седне на резервната скамейка за днешния двубой с Локо Пд. Той не подаде на Петър Атанасов при най-чистото положение за гол в двубоя с Витоша и пропусна, след което си навлече още по-силно гнева на своите съотборници.
 
В титулярния състав на „Лаута" ще видим преотстъпения от Лудогорец Доминик Янков, който е добре познат и на новия треньор Антони Здравков.Той му даваше шанс за изява и в Разград и със сигурност ще разчита на него в оставащите двубои.
 
Атаката ще води Валери Домовчийски, а по фланговете ще са бързите Даниел Генов и Петър Атанасов. Юношата на Локо (Пд) Георги Вълчев и друг бивш играч на „черно-белите" Симеон Мечев или Христо Златински ще си партнират в сърцето на халфовата линия. Въпреки грешките, които допуска в последно време, Андреас Васев е без алтернатива за зоната на десния бек.

 

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки