Пет мача от областна група Струма-2 ще се играят на терените на община Петрич в събота

Двубоят между Огражден-1955 Първомай и ФК Беласица-08 се отлага заради сватба

Пет мача от областна група Струма-2 ще се играят на терените на община Петрич в събота
Общо пет мача ще се проведат в събота за първенството на областна група Струма-2 на терените на община Петрич
 
Най-интересният двубой ще бъде в Митиново ,където местния Светкавица ще домакинства на Подгорец Коларово. В последния изигран мач футболистите на Светкавица победиха с гол в последните секунди на срещата отбора на Струма Марикостиново и при това положение размениха местата си в таблицата за класиране. В събота в Митиново с отлично играещия вратар Атанас Ковачев-герой от последните срещи- и неуморимия Росен Симонски, отборът на Светкавица ще търси победа срещу действащия шампион на тази областна група – Подгорец Коларово.
 
Другият интересен дерби мач ще бъде в Марикостиново, където местния Струма ще домакинства на Граничар Кулата. Това ще бъде двубой между втория и третия във временното класиране.
 
 „Надявам се този път да се съберем. Имам уверение, че Марин Георгиев-Мерата, Ивайло Хаджигаев-Куман и Димитър Беков да бъдат на линия за този мач. Всички те отсъстваха в дерби мача в Митиново, където инкасирахме загуба, която не заслужавахме, и отстъпихме първото място на Светкавица. Има още много мачове до края на първенството и ако успеем да се събираме, съм оптимист и се надявам да бъдем новия шампион в групата”, сподели треньорът на Струма Атанас Терзиев.
 
В Михнево местния Ураган ще домакинства на Калабак Самуилово. През първата част на първенството Ураган претърпя доста загуби заради отсъствие на контузени и заминали на гурбет в чужбина основни футболисти. Завърнаха се от чужбина най-добрия футболист от изминалото първенство Александър,  както и Мариан Брашнаров. Картотекирани бяха млади футболисти, преминали през школата на Беласица – Димитър Гогушев-вратар и полевите играчи Васил Чаров и Мартин Стоев. „Ще победим гостите от Самуилово-четвърти във временното класиране”, сподели капитанът на отбора Александър Тилев.
 
На стадиона в село Кърналово петричкия Стрела ще домакинства на Локомотив Генерал Тодоров. Основният спонсор на железничарите Румен Георгиев е уверен в победата им като гости, заявявайки, че техния тим е далеч по-добър от този на Стрела.
 
Мачът Огражден-1955 Първомай и ФК Беласица-08 се отлага. Причината за това е че именития футболист на гостите Георги Велков ще скъса с ергенлъка, а капитанът на отбора Кирил Стамчев ще му бъде кум на сватбата.
 
Всичко това е съгласувано с ОблС на БФС Благоевград.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки