Сари: Няма да ни е лесно срещу Милан

"Милан разполагат с редица млади играчи, като полагат основите за важно бъдеще"

Сари: Няма да ни е лесно срещу Милан

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари подходи с уважение към Милан, въпреки слабия старт на сезона за “росонерите”. Двата тима се изправят утре един срещу друг в дербито от 12-ия кръг на Серия “А”.

“Милан не стартираха сезона добре, но са добър отбор. Няма да ни е лесно. Ще трябва да играем с различен интезитет в сравнение със сряда. Във футбола има различни периоди. Не е лесно да изграждаш наново, за да се върнеш на много високо ниво. Милан разполагат с редица млади играчи, като полагат основите за важно бъдеще. Ние също имаме какво да подобряваме индивидуално, колективно и тактически. Все още не сме способни да си решаваме мачовете. Това обаче показва и силния ни характер, заради който се борим за победата до самия край."

"Аарън Рамзи може да създава много голови положения. Той има способностите да играе като атакуващ футболист в солидна халфова линия. Изискваме много от Леонардо Бонучи, защото тимът се нуждае от неговите опит и качества. В началната фаза на сезона той беше ключов. Надявам се, че рано или късно ще мога да му дам почивка. Гонсало Игуаин има голяма мотивация да дава най-доброто от себе си. В момента той е добре както физически, така и психически. Той допринася много за изграждането на играта ни. Все още не знам дали Кристиано Роналдо ще е готов за утре. Нека видим как ще се представи на днешната тренировка и на тази, която е утре сутрин. Изпитва лека болка в коляното си, но не е нищо сериозно. Матайс де Лихт ще тренира днес и ще видим как е положението при него”, заяви Сари на пресконференцията си преди утрешния мач.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки