ИНТЕР ГО НАПРАВИ! "Нерадзурите" поведоха в Серия А след обръщачка (ВИДЕО)

Миланският гранд надви Верона с 2:1

ИНТЕР ГО НАПРАВИ! "Нерадзурите" поведоха в Серия А след обръщачка (ВИДЕО)

Интер стигна до трудна победа с 2:1 у дома над Верона, като успехът изведе "нерадзурите" на върха в Серия "А". Гостите поведоха в резултата в 19-ата минута след попадение на Валерио Вере от дузпа, но Интер показа шампионски характер и направи пълен обрат след почивката благодарение на голове на Весино (65) и Барела (83). Интер вече е първи в класирането с 31 точки, докато Верона остава на 9-о място с 15.

След добра контраатака на гостите Самир Ханданович фаулира Матия Дзакани и така в 19-ата минута съдията посочи бялата точка. С изпълнението на дузпата се зае Вере, който с точен шут я превърна в гол в полза на Верона.

В 25-ата Марко Силвестри първо спаси воле на Ромелу Лукаку, а секунди по-късно удар на белгиеца по земя мина на сантиметри от вратата. Две минути по-късно далечен изстрел на Марсело Брозович облиза напречната греда. В 37-ата Силвестри изби в корнер шут от далечно разстояние на Стефан де Фрай. В 44-ата "нерадзурите" бяха изключително близо до изравнително попадение, но след удар на Матиас Весино Силвестри съумя да избие топката, която беше преминала голлинията с половината си обем. В 45-ата изстрел с глава на Лукаку попадна право в обятията на вратаря.

В 55-ата минута Лазаро се строполи в наказателното поле след контакт с Дарко Лазович, но съдията не уважи претенциите му за дузпа. В 60-ата шут по земя на Лукаку мина встрани от вратата, а минута по-късно удар с глава на Лазаро беше блокиран от противников играч. В 65-ата домакините най-после успяха да изравнят резултата, след като Весино засече с глава центриране на Лазаро.

В 73-ата Силвестри отрази изстрел на Бастони, а секунди по-късно Лукаку не съумя да се възползва по най-добрия начин от прострелно центриране на защитника. В 80-ата стражът на домакините излезе, за да посрещне топката, но белгиецът успя да го изпревари. Все пак слабият удар с глава на нападателя беше спасен от Силвестри с лекота.

Технологията на голлинията не е рентабилна, смята шефът на Ла Лига

Хавиер Тебас коментира "призрачния гол" на Барса в „Ел Класико“

Потвърдено: Холанд аут за Брайтън

Фодън и Стоунс се завръщат, съобщи Пеп

Рангник призна, че разговаря с Байерн Мюнхен

Селекционерът на Австрия не отрече и, че може да приеме офертата на баварците

Селекционерът на Белгия влезе в битката за треньор на Милан

Доменико Тедеско може да поеме "росонерите" след края на сезона

Чалханоглу: Това Скудето е отмъщението ми към Милан

Халфът не може да забрави отношението на феновете на "росонерите" след трансфера в градския съперник

Грубо: Фенове на Интер изгориха фланелка на Ибрахимович (ВИДЕО)

"Нерадзурите" празнуват Скудетото по странен начин

Мусиала се възхищавал на Меси

"Имитирах го", призна халфът на Байерн Мюнхен

Дъмфрис се надява да поднови договора с Интер

Нидерландецът иска да остане още дълго на "Меаца"

Край на една ера: Легенда на Атлетик Билбао напуска след 15 години

Икер Мунияин обяви решението си в емоционално видео

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки