СЕНЗАЦИЯ: Гришо разкри специална връзка

Хасковлията призна за раздялата с Шерцингер, вече мисли за деца

СЕНЗАЦИЯ: Гришо разкри специална връзка
В Исландия беше уникално и много специално. За първи път решихме да направим такова приключение с моите родители. Бях оставил телефона настрани и гледахме да прекараме малко време в различни приключения. Това заяви пред Би Ти Ви най-добрият ни тенисист Григор Димитров.
 
"Много сме близки с майка ми и баща ми. Споделям си много с тях, понякога те се въздържат от съвети. Може би повече ги наблюдавам, отколкото да искам съвети", коментира Гришо.
 
"10 години вече съм на тура, което е доста впечатляващо за самия мен. Имах добри постижения до момента, но мога много повече. Тази година се контузих в началото и това не беше добро време за мен. Когато бях 78-и, не вярвах, че ще завърша годината така. Имах 2 много добри турнира. Надявам се да нямам повече такива падения, но това е спортът", разкри хасковлията.
 
"Когато лежах в болница, колкото и да си позитивен, си позволяваш да си отчаян" добави Димитров.
 
"Не трябва да оставяш никой да контролира играта ти и мисленето ти. Ние с Радек Щепанек никога не сме започвали. Не успяхме да намерим правилния подход. Търсим правилния човек, но не бързаме. Агаси е до нас със сигурност. Той е специален в нашия отбор. Имаме специална връзка с него. Ходихме заедно на родео и често си говорим за неща извън тениса", призна Гришо.
 
"Има приятелства в големия тенис, но зависи до каква степен. С Рафа, Надал и Роджър имаме добри взаимоотношения. С Рафа се чуваме и си пишем и за неща извън корта. С Новак се виждаме почти всеки ден в Монако, защото тренираме в един фитнес. И тримата обаче успяваме да спазваме дистанция", сподели той.
 
"Българин съм. Винаги съм играл за България. Много ми е приятно да чуя "Мачкай, Гришо", категоричен е Димитров.
 
"Тази година въобще не съм мислил за връзки и любов, в момента съм сам. Винаги съм пазил дистанция в личния си живот", каза още първата ни ракета, като потвърди слуховете за раздялата с Никол Шерцингер.
 
"Искам да бъда баща, разбира се, че ми минават такива неща през главата. Самият аз не знам къде искам да живея в момента. Искам да науча децата си на работа и дисциплина", заключи Димитров.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки