Напрежението е потушено - Ювентус няма да наказва Кристиано

Португалецът напусна стадиона преди края на мача с Милан

Напрежението е потушено - Ювентус няма да наказва Кристиано

 Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо ще се размине без наказание за постъпката си снощи, когато след смяната си в дербито срещу Милан се прибра директно в съблекалнята и напусна стадиона, без да дочака края на мача. Влезлият на мястото на португалеца Пауло Дибала донесе победата на “бианконерите”, а след срещата старши треньорът Маурицио Сари трябваше да отговаря на въпроси за поведението на Кристиано, който дори не му подаде ръка при излизането си от терена.

 
 
Сари обясни, че 34-годишният ас е играл с болки и му е благодарен за това, че изобщо е взел участие в мача. Останаха обаче сериозни подозрения, че двамата не са в добри отношения. Може би за да сложи край на спекулациите, самият Роналдо написа в Instagram: “Труден мач, важна победа”, без по никакъв начин да подсказва, че е обиден на Сари.
 
Според вътрешния правилник португалецът трябваше да бъде глобен със сериозна сума, но шефовете на Юве са решили да действат дипломатично и няма да налагат никакви санкции на Роналдо, разкри “La Stampa”.
 
Кристиано беше заменен и при победата над Локомотив (Москва) в Шампионската лига, когато отново демонстрира недоволство от решението на Сари. Нападателят вече се присъедини към лагера на националния отбор на Португалия преди евроквалификациите срещу Литва и Люксембург.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки