Кашата с контузиите в Левски започва да пари

Без силен медицински щаб няма смисъл да хвърлят пари на вятъра за играчи

Кашата с контузиите в Левски започва да пари
Левски май ще се окаже в плен на една слабост, която новото ръководство не успя да реши. От лятото досега се смениха трима лекари, а в крайна сметка се прибегна и до човек от школата, който да поеме нещата. Но ситуацията не е добра.
 
Краят на есента наближава, а с него и правото на грешките. А на този фон шестима контузени, при това все офанзивни играчи, е направо самоубийство.
 
Липсата на Найджъл Робърта, Филипе Нашименто, Франко Мазурек, Станислав Костов, Насиру Мохамед и Илия Юруков бе осезаема в Коматево, където смените на Хубчев бяха повече за статистиката, отколкото да доведат до промяна в играта. Не можеш да очакваш, че това ще се случи с едно момче на 17 години (б.р. Мартин Д. Петков) ще направи това.
 
Не е ясно също колко от контузените ще „възкръснат" по време на паузата в първенството. Единият уж тренирал един ден, после два почива. От „Герена" така и не идва ясна информация какво точно е състоянието на въпросните играчи, ако не броим Станислав Костов, който е твърдо отписан до Нова година. Той обаче мина през истинска Голгота, докато се вземе решение, че трябва да бъде опериран.
 
Някъде в този момент трябваше да светне лампата, че на „Герена" има сериозен проблем. Няма лекар, който да тропне по масата и да каже на Петър Хубчев - „Този го забрави!". А това все пак е водещият голмайстор на отбора. Не блед юноша или пълнеж за бройка в състава.
 
Липсата на Мазурек и Нашименто пък доведе до безсмислената трансформация на Паулиньо в нещо като плеймейкър. Срещу Етър този номер мина, но бе ясно, че стомната бързо ще се счупи. Бразилецът явно не се чувства добре на този пост и това се видя ясно в Коматево.
 
Видя се също така, че Левски страда и от липсата на лидери. Защото освен Миланов и Горанов явно друг не може да влезе в тази роля. Вижда се от небето. Ясно е, че „сините" имат нужда от качество в селекцията, но най-важното е първо да си оправят нещата на „Герена". Просто без силен медицински щаб няма смисъл да хвърлят пари на вятъра за играчи.

 

Николай Костов определи групата за Славия

Николай Михайлов се завръща в списъка

НА ЖИВО: Пирин - Етър 1:1

Сблъсъкът в Благоевград започва в 14:00ч.

Костадин Димитров подписва довогорите за довършването на стадионите на Локо Пд и Ботев Пд

Добри новини за двата големи отбора на Пловдив

Съдия притесни Черно море преди мача под тепетата

Валентин Железов ще свири срещата на "Колежа"

Вальо Михов - Гонзо ще ви гледа в очите, а не зад гърба

Бившият президент на БФС призова за обединение

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки