ВОЙНАТА ПРОДЪЛЖАВА! Курдов пак атакува Живко Миланов

Този щях да го разнасям като пръскачка из лозе, заяви бившият нападател

ВОЙНАТА ПРОДЪЛЖАВА! Курдов пак атакува Живко Миланов
Петър Курдов пожела да отговори на Живко Миланов, който му отвърна, след като се почувства засегнат от вчерашното изказване на бившия голмайстор на Левски. 
 
"Искам да му кажа някои неща на този хубавец. Във вчерашното изказване не твърдя, че е играл напук на Хубчев. Защото както главният прокурор обича да се изказва "аз само чувам, нищо не твърдя". Просто казах това, което чувам, и то от няколко места. Включително и от левскари.
 
Няма нужда да казвам от кого съм го чул, защото много хора говорят, не мога сега да започна да изреждам сто имена. Този младеж явно ме бърка с дядо си, аз нито пия, нито пуша. И това е известно на всички хора, които ме познават. Но Живко явно не знае", каза Курдов пред Блиц.
 
"Ако играеше по мое време, щях да го разнасям като пръскачка из лозето. Той няма кураж да ми звънне, а ми отговаря през медиите", продължи бившият голмайстор на Левски. 
 
"Доста хора ми се обадиха да ме поздравят след вчерашното ми изказване - и известни личности, включително и лекари. Той казва, че изреченото от мен щяло да го амбицира, дай боже да е така. Но аз смятам, че Миланов отдавна е свършил с футбола. Защо тези аванти, които му се дават, на други футболисти в Левски не се дават?", добави Курдов.
 
"Явно ме бърка с дядо си. Да попита него дали пия и пуша. Не виждам с какво толкова се е засегнал от изказването ми. Но щом тръгва да ми отговаря и се засяга, значи има нещо...", каза още бившият нападател на Левски.
 
"Ако има нещо за ракията, да ми се обади. Да провери и да се увери, че наистина не пия. Сериозно се излага с това изказване по мой адрес. Нямам случай в моя съзнателен живот да съм се напивал, никога. Това могат да потвърдят поне сто човека. Така че да не излиза с рогата напред, защото ще си намери майстора", добави Петър Курдов.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки