Десет евро вход за контролата Арис - ЦСКА

Спарингът е на 16 ноември от 15:30 часа на стадион "Клеантис Викелидис" (23 400 места)

Десет евро вход за контролата Арис - ЦСКА

Контролата на ЦСКА срещу Арис Солун в събо­та ще е с платен вход. Това обявиха от гръцкия клуб. Проверката е оце­нена на 10 евро (20 лева), а място във ВИП ложата ще струва 15. Спарингът е на 16 ноември от 15:30 часа на стадион "Клеантис Викелидис" (23 400 места). Интересното е, че мачът ще бъде излъ­чен и по местен тв канал - Nova Sports 1, който по­казва основно двубои от гръцкото първенство.

ЦСКА ще пътува ден по-рано за Солун - на 15-и, така че ще изкара мини-лагер там. Част от ти­ма няма да са 5 национа­ли - Занев и Малинов, по­викани от Георги Дер­менджиев, Черниаускас в Литва, както и Антов и Турицов в младежката ни селекция.

Арис е 4-ти в Гърция по титли с 3. През мина­лия сезон тимът завър­ши 5-и, а в момента се движи 7-и. Част от от­бора е бившият халф на ЦСКА, Ботев Пд и Лудого­рец Лукас Саша. Начело на тима е германецът Михаел Оенинг, който е водил Нюрнберг, Хамбур­гер, унгарския Вашаш и Магдебург. Собственик на клуба пък е дама - Ирене Kapипидuc. Тя контро­лира търговска фирма, основана в Швейцария, която работи основно на пазара с хранителни стоки.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки