ШОК: ЦСКА остана без вратари!

Заради контузията на Бусато се е наложило спешно да бъде повикан преотстъпеният в Литекс Петър Петров

ШОК: ЦСКА остана без вратари!

Вратарски проблеми сполетяха ЦСКА преди днешната контрола с Арис (Солун). 

 
Титулярът Густаво Бусато е получил контузия, поради което през цялата седмица му е било забранено да тренира. Така бразилецът няма да вземе участие в спаринга с гърците.
 
Витаутас Черниаускас пък е с националния отбор на Литва. 
 
За капак няма свободни момчета с по-солиден стаж и при юношите. Християн Петров е със селекцията до 19 г, а други вопитни ратари имат контузии.
 
Бусато е тотален господар под рамката на ЦСКА-София в последните два месеца. Преди днешния мач той беше в серия от 12 поредни мача като титуляр. Бравилецът пази в 8 последователни срещи в елита (6 сухи мрежи), двубоя с Локомотив (Горна Оряховица) за Купата на България (3:0) и 3 контроли - с Поморие (1:0) и с Пирин (Благоевград) и Кариана (Ерден), завършили 3:1.
 
Заради контузията на Бусато се е наложило спешно да бъде повикан преотстъпеният в Литекс Петър Петров. Именно той се очаква да застане на вратата днес. Петров прави силен сезон във вторидивизионния тим, като в 10 участия е записал 6 сухи мрежи и е допуснал само 4 гола. Той не е преодоляван повече от веднъж в нито една среща. 20-годишният страж се надяваше на повиквателна за младежката селекция, но вместо това част от тима стана Иван Дюлгеров (Черно море), който дълго време беше контузен и не е играл от близо 3 месеца. Петров има 41 участия за Литекс във Втора лига и 1 за дубъла на ЦСКА.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки