Милан предпочита Манджукич пред Кийн

"Росонерите" търсят нов нападател през зимата

Милан предпочита Манджукич пред Кийн

 Нападателят на Евертън Мойс Кийн е все по-малко вероятно да премине в състава на Милан. В последните дни се появиха информации, че е имало контакт между агента на играча Мино Райола и “росонерите”. На “Сан Сиро” обаче не са показали сериозен интерес към младока, тъй като предпочитат да вземат Марио Манджукич от Ювентус.

19-годишният Кийн е считан за един от големите италиански таланти. През лятото той премина от Ювентус в Евертън срещу 30 миилона евро. Той обаче така и не може да свикне с обстановката на “Гудисън Парк”, а освен това има и дисциплинарни проблеми, като бе изваден от състава за мача със Саутхамптън, след като закъсня за сбора на отбора.

От Милан следят ситуацията с Кийн, но в клуба имат доста по-сериозен интерес към нападателя на Ювентус Марио Манджукич. Хърватинът обаче няма голямо жлание да подсили “росонерите”, а предпочита да поеме в посока Манчестър Юнайтед или към САЩ.

Интерес към Кийн има и от страна на Рома, където той може да се събере със своя добър приятел Николо Дзаниоло. “Вълците” имат нужда от усилване на конкуренцияат в атака след контузиите на Никола Калинич и Хенрих Мхитарян.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки