Лудогорец иска халф на Царско село

От клуба готови със сериозна трансферна сума за футболиста

Лудогорец иска халф на Царско село
Лудогорец ще се onuma да привлече халфа на Царско село Уесли Ната. Играчът се представя силно от началото на кампанията. Бразилецът пристигна през лятото в новака от Първа лига и веднага си спечели титулярно място.
 
През кампанията Ната записа 13 мача, в които има 2 гола и 2 асистенции. Южноамериканецът може да играе в средата на терена, но също и като крило. Той е желан и от Левски.
 
По-близо до подписа му обаче е Лудогорец, пише в. "Труд". Участникът в групите на Лига Европа е готов да отдели сериозна трансферна сума за него.
 
Освен при Царете 24-годишният футболист е играл още в Атлетико Гоянензе, Жувентуде, Баия, а също и в Шапекоензе.
 
Наскоро един от скаутите на орлите Иван Цветков е бил на мисия в Чехия и Полша, за да гледа набелязани футболисти за зимната селекция.
През тази седмица Лудогорец пуска в продажба шест различни вида календари за 2020 година.
 
Освен класическите постери на А отбора, втория тим и Академията, привържениците ще имат възможности да си закупят още работен и два луксозни календара - от 13 страници и 5 страници, в които играчите позират по екипи и официални костюми.
 
Закупилите 13-страничния календар ще намерят в него специални ваучери, с които ще имат право да пазаруват през цялата 2020 година с намаление от онлайн магазина на Лудогорец. Закупилите фенартикули по този начин могат да спечелят фланелка на любимия си футболист в отбора.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки