Фенове на Левски организират турнир в помощ на деца

Събитието ще се проведе на 30 ноември, събота, от 16:30 часа на терените на ДИТ Спорт в Драгалевци

Фенове на Левски организират турнир в помощ на деца

Фенове на Левски организи­рат първи благотворителен турнир по минифутбол под наслов "Подай ръка на мечтите". Събитието ще подпомогне за изграждане на специализирана зала с уреди и занятия за рехабилитация на деца с увреждания и за тренировки по различни бойни спортове.

Събитието ще се проведе на 30 ноември, събота, от 16:30 часа на терените на ДИТ Спорт в Драгалевци, които ги предоставят безвъзмездно. То ще бъде открито с два демонстративни мача - единият меж­ду ветерани на Левски и органи­заторите от Uncensored 1914, другият ще бъде между детска формация от школата на сини­те и специално събран за случая детски отбор под наставление­то на треньора им Тони Ценов.

Форматът на турнира ще е 5+1, с времетраене от две по­лувремена по 10 минути, а участници в него ще са записа­лите се и платили отборна такса от 100 лева. Всички съб­рани средства от отборни такси и дарения преди и по вре­ме на турнира ще бъдат преве­дени за каузата. Отборът Uncensored 1914 се ражда през 2018 г., като продължение на създадената през 2013 г. фейсбук група "ПФК Левски Без Цензу­ра" и участва само в събития с благотворителна цел, като за една година играе в над 15 та­кива.

За допълнителна информация и въпроси можете да се свърже­те с Uncensored 1914 на: [email protected], както и на телефон 0888 174 211.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки