Българка омая Неймар в Барселона (СНИМКА)

Снимката й довлече куп неприятности на звездата

Българка омая Неймар в Барселона (СНИМКА)
Българка омая звездата на световния футбол Неймар! Красивата варненка Христина Христова се похвали със снимка с известния футболист в социалните мрежи, пише „България днес". Засечката става в известно заведение в Барселона по време на парти, което стовари куп проблеми на главата на Неймар.
 
Синеоката хубавица Хриси купонясва в Каталуния заедно със свои приятелки. Женската компания, начело с Цеци Красимирова, се мести от бар на бар, докато на една от локациите вижда звездата на ПСЖ.
 
Неймар е прекосил разстоянието от Париж до Барселона, за да посети купона на своя колега Артур Мело. След като става ясно, че Неймар е бил в Барселона, шефовете на парижкия клуб се разгневиха, защото той е пътувал, вместо да се възстановява от травмата си, която го извади от игра за повече от месец.
 
Скандалът се разпали след снимките от купона. В заведението Неймар се появи с новото си гадже - испанския модел Ноа Сеас. Присъствието на апетитната блондинка обаче не смути нашенката, която успя да се добере до футболиста и да се снима с него на опасно близко разстояние. Впечатлен от красотата на българката, Неймар се е съгласил да застане пред обектива.
 
 
Хриси пусна фотоса с надпис „Неймар Джуниър", последван от сърце.
 
Приятелите й не вярват на очите си. „Ами, вярваш, не вярваш - той е!", отвръща им варненката. Публикацията й кара близките й хора да се размечтаят и да я попитат дали това е зетят, който ще им доведе.
 
Радостните събития не липсват в живота на българката. Тя беше сред шаферките на сватбата на приятелката си Цеци Красимирова с краля на марихуаната Майкъл Струмейтис. Блондинката Христина обикаля целия свят. С приятелите си споделя снимки от екзотични дестинации като остров Бали, Куба, Япония, Кения, Танзания и други.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки