ИЗВЪНРЕДНО: Гришо срещу Надал на 3 март в Атланта

Вижте подробности

ИЗВЪНРЕДНО: Гришо срещу Надал на 3 март в Атланта

Григор Димитров и Рафаел Надал ще се изправят един срещу друг в демонстративен мач на 3 март 2020 г., съобщава The Atlanta Journal-Constitution.

 
Първата ракета на България и световният №1 ще играят в Атланта, а събраните средства от срещата ще бъдат разпределени мужде фондацията на испанеца, както и Националната тенис фондация на САЩ, която организира и промотира събитието.
 
То носи името The Premier Live Atlanta Challenge и ще се проведе на 3 март в „Energy Center“ в столицата на щата – Джорджия, а началният час 03:00 българско време.
 
Организаторите обявиха, че на разположение ще бъдат 100 седящи места на първи ред, а единственият начин феновете да могат да гледат мача от тази позиция е като присъстват на благотворителна вечеря на 1 март, приходите от която отиват за двете фондации.
 
За Рафа Надал това ще бъде първият път, в който ще играе в Атланта, докато българинът вече участва на BB&T Atlanta Open през този сезон. Григор Димитров отпадна сензационно в първи кръг на надпреварата от категория ATP 250. Най-добрият ни тенисист отстъпи с 5:7, 4:6 на световния №405 Кевин Кинг и напусна надпреварата още в първи кръг.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки