Ас на Тотнъм за Моуриньо: Нямам какво да кажа, той е шампион!

Това коментира Лукас Моура за Специалния

Ас на Тотнъм за Моуриньо: Нямам какво да кажа, той е шампион!

Крилото на Тотнъм Лукас Моура изрази задоволството си от това да играе под ръководството на Жозе Моуриньо. Бразилецът записа асистенция при обрата с 4:2 над Олимпиакос в Шампионската лига и сподели, че е доволен от позицията си на №9 в отбора.

„Щастлив съм, че той ме харесва и ми го казва, важно е да имам увереност, която ми дава треньора и се надявам да помогна на него и на тима“, започна Моура.

„Винаги ще давам най-доброто от себе си и съм щастлив от възможността, която той ми дава. Всички го познават. Няма да нужда да говоря за него, защото е победител и шампион. Спечелил е много трофеи и съм сигурен, че може да ни помогне и ние да спечелим и да допринесем за тима. Всеки иска да играе, няма значение от позицията. Всички знаят, че не съм №9, не е най-любимата ми позиция. Когато Почетино ме слагаше там винаги давах всичко от себе си, защото за мен най-важното е отбора. Всеки треньор си има мнение“, сподели още бразилецът.

Моура беше свързван с Моуриньо преди няколко години, когато 56-годишният специалист искаше да го привлече в Реал Мадрид от Сао Паоло. Сега офанзивният играч е доволен, че пътищата им се пресякоха и е оптимист за бъдещето.

„Да, истина е, че когато бях в Сао Паоло имах разговор с него, не аз, но мениджъра и родителите ми. В последния момент офертата от ПСЖ дойде и реших да отида в Париж“, заяви крилото на „шпорите“.

„Никога не съм работил с Моуриньо досега. Все още го опознавам, но за момента нещата вървят наистина добре, всички са щастливи и оптимистично настроени. Знаем, че стъпка постъпка той ще наложи философията си. Щастлив съм да спечелим първите си две срещи под негово ръководство. Ще продължим да работим и ще вървим напред. Всички са оптимисти за него и му вярваме в това, което прави. Мисля, че сега е твърдо рано да се говори за сериозни промени, но може да се видят леки промени с позициите и с някои играчи. Мисля, че той може да допринесе много за тима", каза още Моура.  

Полицейска акция срещу уредени мачове в Сервена Македония

Органите на реда са влезли във Футболната федерация на Македония

Върнаха гостуващите фенове за дербито Селтик - Рейнджърс

Гостуващите фенове бяха забранени дълги години в дербито на Шотландия

Мениджърът на Нюкасъл защити Тонали

Еди Хау коментира информацията, че италианецът може да получи още едно наказание за залози

Алегри: "Във футбола се броят резултатите"

Вижте подробности

Алонсо реши: Остава в Байер Леверкузен

Специалистът ще може да бъде откупен срещу 15 милиона през 2025г.

Кимих иска да види новия треньор преди да преподпише

Договорът на играча изтича през лятото

Реал Мадрид представя Мбапе през август?

Церемонията може да се отложи заради Евро 2024 и Олимпиадата

УЕФА говори за сигурността на Евро 2024

Ето какви мерки са взели от централата

Гуардиола е взел решение за бъдещето си

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки