Ас на Тотнъм за Моуриньо: Нямам какво да кажа, той е шампион!

Това коментира Лукас Моура за Специалния

Ас на Тотнъм за Моуриньо: Нямам какво да кажа, той е шампион!

Крилото на Тотнъм Лукас Моура изрази задоволството си от това да играе под ръководството на Жозе Моуриньо. Бразилецът записа асистенция при обрата с 4:2 над Олимпиакос в Шампионската лига и сподели, че е доволен от позицията си на №9 в отбора.

„Щастлив съм, че той ме харесва и ми го казва, важно е да имам увереност, която ми дава треньора и се надявам да помогна на него и на тима“, започна Моура.

„Винаги ще давам най-доброто от себе си и съм щастлив от възможността, която той ми дава. Всички го познават. Няма да нужда да говоря за него, защото е победител и шампион. Спечелил е много трофеи и съм сигурен, че може да ни помогне и ние да спечелим и да допринесем за тима. Всеки иска да играе, няма значение от позицията. Всички знаят, че не съм №9, не е най-любимата ми позиция. Когато Почетино ме слагаше там винаги давах всичко от себе си, защото за мен най-важното е отбора. Всеки треньор си има мнение“, сподели още бразилецът.

Моура беше свързван с Моуриньо преди няколко години, когато 56-годишният специалист искаше да го привлече в Реал Мадрид от Сао Паоло. Сега офанзивният играч е доволен, че пътищата им се пресякоха и е оптимист за бъдещето.

„Да, истина е, че когато бях в Сао Паоло имах разговор с него, не аз, но мениджъра и родителите ми. В последния момент офертата от ПСЖ дойде и реших да отида в Париж“, заяви крилото на „шпорите“.

„Никога не съм работил с Моуриньо досега. Все още го опознавам, но за момента нещата вървят наистина добре, всички са щастливи и оптимистично настроени. Знаем, че стъпка постъпка той ще наложи философията си. Щастлив съм да спечелим първите си две срещи под негово ръководство. Ще продължим да работим и ще вървим напред. Всички са оптимисти за него и му вярваме в това, което прави. Мисля, че сега е твърдо рано да се говори за сериозни промени, но може да се видят леки промени с позициите и с някои играчи. Мисля, че той може да допринесе много за тима", каза още Моура.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки