Славия ще търси успех над Етър за юбилея на шефа си

Двубоят на "Ивайло" е от 16:30 часа днес

Славия ще търси успех над Етър за юбилея на шефа си

XVIII кръг на efbet Лига стартира днес от 16:30 часа с двубоя Етър – Славия.

Единственият от­състващ от състава на Етър е защитникът Христофор Хубчев. Той получи конту­зия в последното гостуване на Ботев и бе заменен принудително от Артюнин. Не е ясно дали Иван Стоянов ще бъде в готовност да участва в мача след инцидента с То­дор Колев. Всички ос­танали играчи са здра­ви и на линия. След из­търпяно наказание се завръща Здравко Или­ев, а халфът Яни Пехливанов също е възста­новен от контузията си.

Футболистите и треньорският щаб на столичани обявиха, че ще търсят победата в днешния мач, за да зарадват своя шеф Венци Стефанов който вчера празнува 70-годишен юбилей.

„Пожелаваме му здраве и сили за още дълги години успехи във футбола.Той е голям човек, с голям сърце и желание да помага на младите", обяви треньорът Златомир Загорчич.

Неговите проблеми преди днешното гостуване във Велико Търново за свързани с наказанията на Галин Иванов, Славчо Шоколаров и Николай Дюлгеров. Добрата новина обаче, че санкция от ДК вече изтърпя Янис Карабельов и халфът ще заеме мястото си в средата на терена. Очаква се мястото на Галин Иванов да започне Георги Йомов, който остана резерва в предишния двубой с Черно море.

В тима вече няма контузени и през седмицата Загорчич водеше тре нировки с пълна група от футболисти.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки