Албентоса подарява два билета за мача с Лудогорец

Преди време испанецът ор­ганизира друга игра, в която подари своя фланелка

Албентоса подарява два билета за мача с Лудогорец

Бранителят на ЦСКА Раул Албентоса дадe началото на игра с награда за двубоя с Лудо­горец. Испанецът публикува в своята страница в социална­та мрежа Instagram снимка на отбора пред агитката, както и условията за участие, като написа:

"В неделя играем един от най-важните мачове за годината u искаме подкрепата на всички фенове. За целта искам да подаря два билета за мача с Лудогорец на последователи на @cskasofiafc (б.р. - страница­та на ЦСКА в Instagram). За да участвате: 1. Оставете ко­ментар на публикацията на този, с когото искате да гле­дате мача. 2. Споделете тази публикация във вашето сто­ри.Играта е валидна само в Инстаграм. Ще обявим поб­едителя в събота, 30 ноем­ври", написа Албентоса.

Преди време испанецът ор­ганизира друга игра, в която подари своя фланелка. Победи­тел стана Боби Караилиев, който е част от школата на Пирин Гоце Делчев.

Иначе 31-годишният Албен­тоса се наложи като безуслов­на фигура в състава на ЦСКА след своето привличане. Той има 18 участия за тима, в ко­ито не е пропуснал дори секунда.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки