Шеста поредна загуба за Монреал в НХЛ

Ню Джърси Девилс победи с 6:4 Монреал като гост, а в яда си вратарят Кари Прайс разби стика си в гредата

Шеста поредна загуба за Монреал в НХЛ

Ню Джърси Девилс победи с 6:4 Монреал като гост, а в яда си вратарят Кари Прайс разби стика си в гредата, след като получи петото попадение. Въпреки победата, Дяволите са на последното 8-о място в Столичната дивизия с 22 точки. Монреал претърпя шеста поредна загуба и заема 4-а позиция в Атлантическата дивизия, но изостава на 12 точки от лидера Бостън.

Прас счупи стика си след петото попадение, което се оказа и победно в срещата, дело на Деймън Северсън. Блейк Коулмън вкара два гола и подаде за още един. Травис Заяц, Майълс Ууд и Йеспер Боквист се отличиха с останалите голове за гостите, а Никита Гусев направи три асистенции. Домакините поддържаха равенството до 3:3, което се запази до средата на втората третина. Головете вкараха Брендън Галахър, Йеспери Котканиеми, Йоел Армия и Артури Лехконен. Кънейдиънс няма победа от 16-и ноември, а в пет от последните си шест мача пуска четири или повече голове.

"Не искам да си представям какво е в душата на Кари Прайс, защото той е най-добрият вратар в света и е в такъв момент. Но вината е преди всичко на нас, полевите играчи, заяви след срещата Пи Кей Събан. Северсон вкара за 3:5 в 8:21 минута на третата част, след като преодоля един противник. Лехконен намали на 4:5 само 36 секунди по-късно, но след още 180 Коулмън оформи крайното 4:6.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки