Футзал: Черно море сключи партньорски договор с Варненският Свободен Университет

Вижте подробности и възможностите за обучение, които се предлагат

Футзал: Черно море сключи партньорски договор с Варненският Свободен Университет

Футзал Черно Море сключи партньорски договор с Варненският Свободен Университет “Черноризец Храбър” за съвместна дейност и популяризиране на футзал сред студентите. 

Всеки състезател и член на екипа на тима с предимство може да се присъедини към академичната общност на ВСУ. 

Осъществяването на тази дългогодишна цел е по инициатива на Боги Марев и Георги Дамбов.

 

ВСУ "Черноризец Храбър" обединява усилията си със спортните федерации и клубове и предлага нови възможности устойчива и успешна професионална реализация на спортистите по време на кариерата им и след нейното приключване. Университетът предлага дистанционно обучение, което е изключително практично и за състезатели, които са в чужбина.

Предлага се възможността за придобиване на бакалавърска степен "Бизнес администрация и мениджмънт" с профил "Мениджмънт на спорта". Срокът на обучение е 4 години (8 семестъра). Акцентът е с фокус върху придобиването на знания и умения, отнасящи се до теоретичните и приложните основи на спорта, държавната и общинската политика в областта на спорта, финансовият мениджмънт, мениджмънта на спортни събития, PR и реклама в спорта.

Другата възможност за бъдещите студенти е да се запишат в магистърската програма "Мениджмънт на спорта". Тя е със срок на обучение 2 или 3 семестъра. Тя е предназначена за обучение на мениджъри и експерти с професионални интереси в областта на Системата за физическо възпитание и спорт. Това са хора, които активно участват в процеса на създаване и управление на специфичната стопанска и организационно-управленска инфраструктура - на регионално, общинско, секторно, национално и международно равнище. Обучаващите се по тази специалност добиват изключително ценни знания за осъществяването на система от политики, които осигуряват условия и предпоставки за организиране, финансиране и оперативно управление на спортната дейност. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки