Локо (Пловдив) не се възползва от грешката на Левски (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Смърфовете“ остават без домакинска загуба от началото на сезона

Локо (Пловдив) не се възползва от грешката на Левски (ВИДЕО+СНИМКИ)
Локомотив (Пловдив) направи домакинско нулево равенство с Арда в мач от 18 кръг на Efbet лигата. Така „смърфовете“ не успяха да се възползват от грешката на Левски срещу Берое в събота.
 
 
При успех тимът на Бруно Акрапович щеше да се изравни със „сините“ на второто място. „Черно-белите“ завършиха мача с човек по-малко, след като в 74-ата минута Дино Езе получи втори жълт картон.
 
 
Вратарите Мартин Луков и Иван Караджов през по-голямата част нямаха никаква работа, а когато се налагаше, се намесваха без проблем. Най-чистото положение за гол беше в 66-ата минута, когато току-що появилият се в игра Спас Делев получи топката в наказателното поле и стреля в близкия ъгъл, но Луков успя да се хвърли и спаси.
 
 
В последната минута на добавеното време и двата тима пропиляха по една възможност за гол. ПървоКарагерен се озова на стрелкова позиция в наказателното поле на Арда, но се в решителния момент се спъна в топката. Последва контраатака на гостите, при която трима играчи на тима от Кърджали се озоваха срещу двама от „черно-белите“. Луков обаче излезе в краката на Мартинс и предотврати опасността пред вратата си.
 
 
 
Така Локомотив (Пловдив) събра актив от 37 точки и е на трето място, на две зад втория Левски. „Смърфовете“ остават един от двата отбора в първенството, заедно с Лудогорец, които нямат домакинска загуба от старта на сезона. Арда записа трети пореден мач без загуба и трета последователна среща без допуснат гол. Тимът от Кърджали събра актив от 26 точки дели шестото място със Славия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки