Шеф в ЦСКА 1948: Победихме един от най-добрите отбори в България

"Приоритет със сигурност ни е да спечелим Втора лига"

Шеф в ЦСКА 1948: Победихме един от най-добрите отбори в България

Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов даде мнението си успеха на "червените" с 4:3 над Берое в турнира за Купата на България. Шефът на столичния клуб призна, че се водят преговори с няколко футболисти, които да подсилят тима на Йордан Юруков през зимата.

"Радостта е огромна. Победихме един от най-добрите отбори в България. Мачът беше атрактивен, не сме се затваряли, опитахме се да играем футбол, стадионът в Стара Загора предразполага за добър футбол. Получи се много хубав мач за неутралния зрител, а и за нашите фенове."

"Ние сме отбор, който обича да атакува и често да получава голове. Имахме притеснения, няма как, още повече, че Берое ни натисна много в последните 15 минути, но успяхме да издържим."

"При отменения гол на Камбуров изтръпнах, но след това на повторенията се видя, че е отменен правилно. Приоритет със сигурност ни е да спечелим Втора лига. Имаме разговори с няколко футболисти за привличане, надявам се през пролетта да сме по-силни и да се борим и на двата фронта", каза Гьонов пред репортерите в Стара Загора.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки