Реал М се разправи с Еспаньол и отново поведе в Испания (ВИДЕО)

Варан и Бензема донесоха четвърти пореден успех на столичани, съперникът на Лудогорец продължава да затъва

Реал М се разправи с Еспаньол и отново поведе в Испания (ВИДЕО)

Реал Мадрид спечели с 2:0 домакинството си на Еспаньол от 16-ия кръг на Ла Лига и отново поведе в класирането. Столичани, които записаха четвърти пореден успех за първенство, дръпнаха с три точки пред Барселона. Каталунците обаче са с мач по-малко. По-късно днес те приемат Майорка. Еспаньол, който е в една група с Лудогорец за Лига Еврапа, продължава да затъва. Тимът има едва 9 точки и е предпоследен.

 
Столичани тотално надиграха съперника си. В 6-ата минута удар на Винисиус беше отразен от Диего Лопес. в 27-ата Естебан Гранеро засече топката с глава, но Куртоа се намеси отлично. Последва атака на Реал, завършена с шут на Винисиус, който обаче не се оказа проблем за Лопес. Десет по-късно защитникът Рафаел Варан откри резултата след асистенция на Карим Бензема.
 
 
Нападателят, който се намира в отлична форма, пропусна да удвои в 53-ата минута, когато се озова сам срещу вратаря. Французинът стреля в тялото на Лопес. В 71-ата Винисиус поднесе топката на Бензема, който само трябваше да я насочи в мрежата, но от няколко метра шутира в аут. Бензема все пак се разписа. след двойно подаване с Валверде.
 
Малко след втория гол на домакините останаха с човек по-малко. Ферлан Менди получи втори жълт картон и беше изгонен, но и това не помогна на Еспаньол. 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки