Илария натиска Буфон за сватба

Звездната двойка мечтае за момиченце

Илария натиска Буфон за сватба
Илария дАмико чака предложение за сватба от легендарния вратар на Италия и Ювентус Джанлуиджи Буфон. Двамата са заедно от няколко години, след като заради нея той заряза съпругата си Алена Середова.
 
„Бих искала нещо романтично - със сняг и камина", мечтае спортната журналистка.
 
Тя не скъпи похвалите си за вратаря. Двамата имат общ син Леополд и мечтаят за момиченце.
 
 
„Не си представях, че футболист може да ми бъде партньор в живота. Но Джиджи е прекрасен човек, с много голямо и прозрачно сърце. Той е човек, който ме дарява с огромна любов и който трябваше да бъде обичан, прегърнат и разбран", споделя ДАмико.
 
Тя разказа и за началото на връзката им.
 
„Джиджи и аз се срещнахме, защото бяхме в една и съща емоционална ситуация - страдахме и бяхме в криза - обясни Илария. - Когато се видяхме, почувствахме нужда да си кажем всичко и разбрахме, че нещо се е случило вътре в нас.
 
 
В Италия съществува стереотипът за жената, която съсипва семейства. Няма такива за мъжете. Винаги се вярва, че мъжете са откровени в много щастливия си живот и жените пристигат със злоба и завист, за да ги откъснат от семействата им. Това ме накара да страдам, защото не беше така."
 
Самата ДАмико е можело да я няма въобще. Майка й забременяла с нея в момент, когато отношенията със съпруга й били обтегнати. Планирала да направи аборт и дори имала записан час за него. Сутринта преди операцията лекарят се обадил с молба да я отложат с два дни заради ангажименти. Майката приела това за знак и решила да роди детето.
 
 
„И ето ме тук!", споделя Илария с усмивка.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки