Байерн гони 6 от 6

Движим се в правилната посока и ще докажем това срещу Тотнъм, каза Томас Мюлер

Байерн гони 6 от 6

Тази вечер Байерн ще се опи­та да стане едва седмият от­бор, спечелил всичките си шест мача в груповата фаза на Шампионската лига. Баварците посрещат Тотнъм, на който вкараха цели 7 гола в на­чалото на октомври в Лондон. И двата отбора са сигурни за мястото си на осминафинали­те, така че при липсата на напрежение те отново могат да сътворят голово шоу за феновете.

На англичаните няма да им липсва мотивация в Мюнхен, след като на 1 октомври те за първи път в историята си до­пуснаха 7 попадения у дома. То­гава бившият играч на Арсенал Серж Гнабри нанесе най-големи щети, разписвайки се 4 пъти. Роберт Левандовски добави още два, а Джошуа Кимих също вкара. Хюн-Мин Сон и Хари Кейн от дузпа оформиха и крайния резултат - 2:7!

Байерн обаче загуби послед­ните си 2 мача в Първа Бундеслига. Мюнхенският колос бе победен от Гладбах и Леверкузен с 1:2. Треньорът Ханзи Флик и полузащитникът Томас Мюлер обаче са убедени, че тимът се движи в правилната посока. "Не знам дали някога съм губил два мача поред в Бай­ерн, но се случи. Смятам обаче, че се движим в правилната по­сока. Интересното е, че въпре­ки всичко пресата ни хвали, ко­ето ме кара да се чувствам не­удобно. При тези две пораже­ния пропуснахме изключително много положения, а освен това решителният пас ни бягаше с десет сантиметра", заяви Мю­лер.

"Тотнъм е компактен в от­брана и показва качествата си в нападение. Много са бързи в атака. Очакваме да се прибе­рат в защита и да разчитат на контри. Ще трябва да се справим с тях. Играем добре и се движим в правилната посо­ка. Но във футбола трябва да си самокритичен и да призна­ем, че не вкарваме достатъ­чно голове. В първия мач срещу Тотнъм реализирахме почти сто процента от шансовете си. Познавам Жозе Моуриньо от времето му в Реал Мадрид. Бяхме му на гости с Йоги Льов, когато бях асистент на нацио­налния отбор, защото там по това време играеха Сами Кедира и Месут Йозил. Очаквам с нетърпение да се видя отново с него", пък каза треньорът Флик.

И в двата отбора се очаква да има доста промени по стартовите състави.

Предпоследният Гранада си тръгна с точка от Билбао (ВИДЕО)

След равенство 1:1

Късен автогол спаси Юве срещу Каляри (ВИДЕО)

Лацио удари Дженоа

Айнтрахт спечели с обрат битката за Европа (ВИДЕО)

Аугсбург падна с 1:3 във Франкфурт

Мениджърът на Ковънтри: Срещаме най-големия клуб в света

„За Манчестър Юнайтед е нормално да играе на това ниво“, смята Марк Робинс

Тен Хаг се прицели във ФА Къп

Вижте какво заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед

Клоп: Имаме шанс, ако спечелим оставащите мачове

„Ливърпул е длъжен да покаже отново глад за победа срещу Фулъм“, смята мениджърът

Гуардиола: Не сме машини

Ерлинг Холанд е под въпрос за полуфинала с Челси

Александър-Арнолд: Ще се раздадем в оставащите мачове

„Нещата не зависят само от нас, но ние ще се постараем“

От Байерн: Гнабри и Сане са под въпрос за Реал

"Имам споразумение с клуба, то е съобщено и е в сила", посочи Тухел

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки