Черно море предлага нов договор на Ндонгала

Талант на варненци трогна с благороден жест

Черно море предлага нов договор на Ндонгала

Черно море е предложил нов договор на един от основ­ните си футболисти. Това е крилото Аристот Ндонгала. Контрактът му изтича през зимната пауза. Засега обаче той не е отговорил, като се очаква това да се случи в пър­вите дни на 2020 година. На­деждата на старши треньора Илиан Илиев е Ндонгала да остане. 25-годишният конгоанец записа 17 мача през кампа­нията и вкара един гол. Илиев все пак се оглежда за евенту­ално попълнение, ако играчът не склони да остане. Настав­никът е набелязал две имена от чужбина, като се очаква първо отговорът на Аристот Ндонгала и тогава ще се при­стъпи към действия за нов играч.

В същото време талант на варненци трогна България с благороден жест. Черно море се похвали вче­ра, че е получил благодар­ствен адрес. Поводът е пове­че от впечатляващ. Младият талант от академията на мо­ряците Марин Атанасов Пет­ков дари средствата, получе­ни от националния отбор на България за родени 2004 годи­на, за благотворителна ини­циатива - "Да помогнем на Марти да пребори рака". Кам­панията за набиране на сред­ства за Марти, който е на го­дина и шест месеца, старти­ра през октомври. Сумата, необходима за лечението на болното от лимфобластна клетъчна левкемия момченце, е 120 хиляди евро.

"Уважаемо ръководство на ПФК Черно море, Изразявам безграничната си благодар­ност и респект към един ваш възпитаник с голямо, изпълнено с доброта сърце - Марин Петков. Да направиш добро, да дадеш шанс за живот, да дариш усмивка, да подадеш ръка, когато някой се нуждае от помощ, да вдъхнеш кураж и надежда - това е възвишено, това е велико! Той го напра­ви. Благодаря на Марин Пет­ков за проявената доброта и съпричастност", се казва в благодарствения адрес, изпра­тен от първата учителка на Марин.

Илиан Илиев: Най-важното е, че не получихме гол от Пирин

"Липсваше ни последния удар, за да победим", каза треньорът на Черно море

Храбър Пирин спря и Черно море (ВИДЕО)

"Моряците" с претенции за червен картон

ЕУФОРИЯ НА "ТИЧА": Мощен Черно море преби Левски с 3:1 (ВИДЕО)

"Моряците" отново са втори

Допълнителни мерки за сигурност на "Тича" за Левски

От Черно море обявиха важна информация

Три дни почивка за футболистите на Черно море

Играчите получиха отлични новини от треньорския щаб

Илиан Илиев: Просто нямаме потенциала да станем шампиони

"Загубата е разочароваща", обяви той

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

Илиан Илиев:  Дано трети път не се спънем в един и същи камък

Треньорът на Черно море говори след успеха над ЦСКА

Героят за Черно море Живко Атанасов: Винаги вкарвам значими голове

Той не показа липса на самочувствие след попадението си срещу ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки