Черно море предлага нов договор на Ндонгала

Талант на варненци трогна с благороден жест

Черно море предлага нов договор на Ндонгала

Черно море е предложил нов договор на един от основ­ните си футболисти. Това е крилото Аристот Ндонгала. Контрактът му изтича през зимната пауза. Засега обаче той не е отговорил, като се очаква това да се случи в пър­вите дни на 2020 година. На­деждата на старши треньора Илиан Илиев е Ндонгала да остане. 25-годишният конгоанец записа 17 мача през кампа­нията и вкара един гол. Илиев все пак се оглежда за евенту­ално попълнение, ако играчът не склони да остане. Настав­никът е набелязал две имена от чужбина, като се очаква първо отговорът на Аристот Ндонгала и тогава ще се при­стъпи към действия за нов играч.

В същото време талант на варненци трогна България с благороден жест. Черно море се похвали вче­ра, че е получил благодар­ствен адрес. Поводът е пове­че от впечатляващ. Младият талант от академията на мо­ряците Марин Атанасов Пет­ков дари средствата, получе­ни от националния отбор на България за родени 2004 годи­на, за благотворителна ини­циатива - "Да помогнем на Марти да пребори рака". Кам­панията за набиране на сред­ства за Марти, който е на го­дина и шест месеца, старти­ра през октомври. Сумата, необходима за лечението на болното от лимфобластна клетъчна левкемия момченце, е 120 хиляди евро.

"Уважаемо ръководство на ПФК Черно море, Изразявам безграничната си благодар­ност и респект към един ваш възпитаник с голямо, изпълнено с доброта сърце - Марин Петков. Да направиш добро, да дадеш шанс за живот, да дариш усмивка, да подадеш ръка, когато някой се нуждае от помощ, да вдъхнеш кураж и надежда - това е възвишено, това е велико! Той го напра­ви. Благодаря на Марин Пет­ков за проявената доброта и съпричастност", се казва в благодарствения адрес, изпра­тен от първата учителка на Марин.

Илиан Илиев: Просто нямаме потенциала да станем шампиони

"Загубата е разочароваща", обяви той

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

Илиан Илиев:  Дано трети път не се спънем в един и същи камък

Треньорът на Черно море говори след успеха над ЦСКА

Героят за Черно море Живко Атанасов: Винаги вкарвам значими голове

Той не показа липса на самочувствие след попадението си срещу ЦСКА

Илиев: Този път играхме повече с глава и по-малко със сърце (ВИДЕО)

Треньорът на Черно море бе много доволен от успеха над ЦСКА

Черно море на върха след 1:0 над ЦСКА (ВИДЕО)

Два червени картона на "Тича"

Младок ще партнира на национал в защитата на Черно море

Росен Стефанов ще получи титулярно място от Илиан Илиев

Ас на Черно море: Имам оферта от Русия

Искам да напусна, обяви Алекс Фернандес

Румънец ще впечатлява Илиан Илиев на "Тича"

Калкан идва от Университатя Клуж.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки