Джерард подписа нов договор с Рейнджърс

Остава на "Айброкс" до 2024 година

Джерард подписа нов договор с Рейнджърс

 Стивън Джерард допълни с нови две години актуалния си контракт с Глазгоу Рейнджърс и ще остане на „Айброкс” до 2024-а година. Бившият капитан на Ливърпул и Англия се наслаждава на добър период в гранда от Глазгоу, след като започна работата си в тима през лятото на 2018-а година.

 
 
През последния сезон тимът записа най-големия си точков актив, след като се завърна в елита на Шотландия, а в четвъртък Рейнджърс подпечата визите си за елиминациите в Лига Европа. Нещо, което не бе ставало от сезон 2010/11.
 
„Изключително съм щастлив от факта, че удължих контракта си с този фантастичен отбор. Когато собственикът Дейв Кинг ме попита за възможността искам ли да удължа договора си с клуба, решението бе взето лесно, защото се чувствам щастлив и усещам, че градим нещо специално в клуба. Искам да благодаря на борда, че застава зад мен и ми дава време, което е много важно. Благодаря и на феновете на Рейнджърс, които ни дават изключителната си подкрепа през всички моменти, откак съм тук”, коментира легендата на Ливърпул пред сайта на водения от него сега отбор.
 
Кинг поздрави Джерард след подписа му. „От момента, в който срещна Стивън, знаех, че той е правилният човек за нас и ще помогне на отбора да се движи в правилната посока. Той има класно мислене и е нещото, което искаме при нас. Вярвам, че успехите ще го сполетят и съм щастлив от новия му контракт с Рейнджърс”.
 
Целият щаб на Джерард – Гари МакАлистър, Майкъл Бийл, Том Кълшоу, Колин Стюърт, Джордан Милсъм, Марк Уолкър, Скот Мейсън и Греъм Стивънсън, също удължиха своите договори със „сините”.
Почетино след разгрома от Арсенал: Предадохме се

Мениджърът на Челси беше крайно разочарован след 0:5 от градския съперник

Резервата Милик прати Юве на финал за Купата (ВИДЕО)

Лацио загуби драматично в Рим с 1:2 и отпадна

Белингам иска титли от Ла Лига, ШЛ и Евро 2024

Вижте какво заяви новата перла на Реал (Мадрид)

Мюлер: Целта на Германия е европейската титла

„Знам, че в крайна сметка резултатът винаги е важен“

Луис Енрике мечтае за квадрупъл с ПСЖ

Вижте какво заяви треньорът на парижани

Клоп поиска хладни глави и свежи крака срещу Евертън

Вижте какво заяви мениджърът на Ливърпул

Решиха кога ще е финалът за ФА Къп

Манчестърското дерби бе насрочено официално днес

Потвърдено: Състави от по 26 футболисти за Евро 2024

Вижте подробности

Диого Жота с нова травма

Клоп съобщи новината преди градското дерби с Евертън

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки