Юве се върна на победния път и отново излезе първи (СНИМКИ+ВИДЕО)

Бианконерите върнаха напрежението в лагера на Интер

Юве се върна на победния път и отново излезе първи (СНИМКИ+ВИДЕО)

 тборът на Ювентус надви с 3:1 Удинезе в двубой от 16-и кръг на Серия А. Кристиано Роналдо откри резултата още в 9-ата минута, а в 37-ата отново той реализира за 2:0. В края на първата част Леонардо Бонучи направи резултата класически. Дълбоко в добавеното време Игнасио Пусето отбеляза почетно попадение за гостите и оформи крайното 3:1.

"Черно-белите" започнаха да атакуват от първата минута на двубоя и в 9-ата минута активността им даде резултат. Леондардо Бонучи изпрати топката в наказателното поле, където Пауло Дибала овладя добре и подаде към Кристиано Роналдо, а португалецът безмилостно изпрати кълбото във вратата на Хуан Мусо.

Малко по-късно Ювентус вече можеше да води с два гола, но ударът на Дибала бе блокиран от противников защитник, който се хвърли жертвоготовно на шпагат.

В 21-ата минута аржентинецът все пак вкара топката в мрежата, но попадението бе отменено заради игра с ръка. Юве пропусна още куп възможности, преди Рондалдо да отбележи второто си попадение. Гонзало Игуаин по перфектен начин изведе португалеца в наказателното поле, откъдето Роналдо просто нямаше начин да сбърка.

В края на първата част след центриране от ъглов удар Мерих Демирал отклони топката с глава и тя стигна до Леондардо Бонучи, който по перфектен начин я заби с глава във вратата на Мусо.

През второто полувреме ситуацията не се промени и Юве бе отборът, който търсеше ново попадение. Дибала направи нов пропуск, след като ударът му се отби в напречната греда.

В 56-ата минута Кевин Лазаня все пак можеше да отбележи почетно попадение за гостите, но Буфон опази мрежата си суха до този момент.  Последва пропуск и на Секо Фофана, който имаше цялото свободно простарнство, но ударът му от далечно разстояние отново бе отразен от Буфон.

Роналдо се опита да оформи своя хеттрик, но пропусна няколко добри възможности, след като първо ударът му бе отразен от стража на Удинезе, а след това опитът му разтресе дясната греда.

В добавеното време на двубоя Игнасио Пусето все пак отбеляза попадение за гостите. Футболистът бе на точното място и овладя отбита топка в наказателното поле, след което я изпрати във вратата на Буфон.

Така Юве се върна на победния път и отново излезе на лидерската позиция с 39 точки. Вторият Интер обаче все още не е изиграл своята среща от 16-ия кръг на италианското първенство. Удинезе пък е опасно близо до зоната на изпадащите със своите 15 точки. 

Шаби Алонсо потвърди: Оставам в Леверкузен

„Уведомих ръководството на Байер, че ще продължа работата си и догодина“

Кансело може да продължи кариерата си в Саудитска Арабия

Вижте подробности

Вратарят на Байерн Нойер ще пропусне дербито срещу Дортмунд

Вижте подробности

Полицейска акция срещу уредени мачове в Сервена Македония

Органите на реда са влезли във Футболната федерация на Македония

Върнаха гостуващите фенове за дербито Селтик - Рейнджърс

Гостуващите фенове бяха забранени дълги години в дербито на Шотландия

Мениджърът на Нюкасъл защити Тонали

Еди Хау коментира информацията, че италианецът може да получи още едно наказание за залози

Алегри: "Във футбола се броят резултатите"

Вижте подробности

Алонсо реши: Остава в Байер Леверкузен

Специалистът ще може да бъде откупен срещу 15 милиона през 2025г.

Кимих иска да види новия треньор преди да преподпише

Договорът на играча изтича през лятото

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки