Тотнъм постигна безценен късен успех (ВИДЕО)

Двубоят започна по най-добрия начин за гостите от Лондон

Тотнъм постигна безценен късен успех (ВИДЕО)

Тотнъм постигна безценен късен успех с 2:1 при гостуването на Уулвърхемптън в двубой от 17-тия кръг на Висшата лига. Лукас Моура даде аванс на Тотнъм още в 8-та минута, преди Адама Траоре да изравни в 67-та минута. Победният гол беше дело на Ян Вертонген в 1-та минута на добавеното време. 

 
Двубоят започна по най-добрия начин за гостите от Лондон. Още в 8-та минута Лукас Моура взе топката на около 30 метра от вратата на "вълците", премина с дрибъл двама защитници и заби топката в близкия ъгъл на Руи Патрисио със страшна сила за 1:0. 
 
До края на първата част и двата тима имаха своите възможности за отбелязване на гол. Раул Хименес си създаде пространство в наказателното поле на Тотнъм, но ударът му мина близко до левия стълб на вратата на Паоло Газанига. Малко по-късно Ерик Дайер опита мерника си отдалеч, но той също не успя да вратата на Уулвс. 
 
В средата на втората част, след чудесна двойна комбинация между Адама Траоре и Раул Хименес първият стреля от около 20 метра и разстреля безмилостно Газанига за 1:1. 
 
В 84-та минута домакините имаха възможност даже и за пълен обрат. Нападелят беше намерен на около 15 метра в наказателното поне на "шпорите", но ударът му беше спасен с вещина от Газанига. 
 
Точно, когато и двата тима виждаха поделянето на точките, Тотнъм успя да се добере до инфарктна победа. След изпълненеи на корнер от Кристиан Ериксен Ян Вертонген беше намерен на точката на дузпата и насочи безпощаден изстрел, който препарира Руи Патрисио за крайното 2:1. 
 
По този начин отборът на Жозе Моуриньо е вече само на 3 точки зад Челси, който е на 4-то място в класирането. Уулвърхемптън, от своя страна, заема 8-то място с актив от 24 точки. 
Ювентус започна преговори с Жоржиньо от Арсенал

Торинци искат да върнат халфа в Италия

Легенда на Арсенал: Нямат шанс за титла

Пол Мърсън отписа своя любим клуб

Деле Али: Всяка сутрин се будя с мисъл за Мондиал 26

Халфът не е играл от над 400 дни

Арсенал също се издъни у дома, гредите не спряха Вила (ВИДЕО)

Страхотен ден за Манчестър Сити в битката за титлата

Нов срив за Ливърпул на "Анфийлд" (ВИДЕО)

Голям удар за Клоп в битката за титлата

Финансови проблеми за Евертън

Собственикът Фарад Мошири готов да продаде клуба

Сити се качи на върха след разгромна победа над Лутън (ВИДЕО)

"Гражданите" спечелиха с 5:1 срещу противника си

Марсиал си тръгва от Юнайтед като свободен агент през лятото

Договорът на французина няма да бъде подновен

Нюкасъл направи за смях жалък Тотнъм и му вкара цели 4 гола (ВИДЕО)

"Свраките" постигнаха разгромен успех над противника си

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки