Виляреал накърни амбициите на Севиля

Загубата не позволи на момчетата на Юлен Лопетеги да се доближат до върха

Виляреал накърни амбициите на Севиля

Виляреал надделя с 2:1 над Севиля в битка от 17-ия кръг на Ла Лига, играна на “Рамон Санчес ПисхуанРамон Санчес Писхуан”. Раул Албиол (13) и Карл Токо-Екамби (74) реализираха за “жълтите”. За андалуския тим точен беше Мунир Ел Хадади (61). Загубата не позволи на момчетата на Юлен Лопетеги да се доближат до върха.

 
В 13-ата минута Албиол зае точната позиция в малкото наказателно поле и реализира. След корнер топката беше отклонена от първа греда от Марио Гаспар и Албиол се разписа за 0:1. В 24-ата Мой Гомес шутира много опасно и топката прелетя покрай сглобката на вратата. Две минути по-късно Евер Банега отвърна с опасен изстрел.
 
 
В 52-ата Серхио Регилон отправи удар, при който кълбото премина много близо до гредата. Четири минути по-късно Жерард Морено пропусна да удвои при контраакция. В 61-ата Регилон центрира ниско и Мунир отбеляза с атрактивен удар под напречната греда. В 75-ата севилци допуснаха груба грешка в защита и получиха гол. Ману Тригерос се измъкна от засадата и спря топката за свободния Токо-Екамби, който насочи на празна врата за крайното 1:2.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки