Ивет Лалова: Промених се много - като човек, жена и спортист

"Гледам винаги напред, мисля позитивно и не се отказвам"

Ивет Лалова: Промених се много - като човек, жена и спортист

Ивет Лалова бе изключително щастлива от второто място в класацията за Спортист на 2019 година. Тя спечели приза "Спортист на феновете", след като събра най-много гласове.

"Щастлива съм и за двете награди. Досега осем пъти съм била в десетката за Спортист на годината, но никога досега не съм била в първата тройка. Признанието на феновете ми показва обичта на цяла България и аз благодаря на всички гласували", бяха първите думи на Ивет.

"2020-а година за мен вече започна - с всички тези награди, които спечелих през последните седмици. Любовта и признателността на хората ме мотивира и още утре сутринта ще съм тук в залата да треннирам".

"Зад гърба ми са пет олимпийски цикъла и за това време се промених много - като човек, жена и спортист. Гледам винаги напред, мисля позитивно и не се отказвам. Хора като Християн Стоянов ме зареждат много. Имах честта да се запозная с него наскоро, той прави невероятни неща. Той е нагледния пример колко е лесно да се предадеш и колко е трудно е да станеш шампион", завърши Лалова .

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки