Айлендърс надви Бостън след дузпи, Аризона загуби от Минесота

Лас Вегас се изравни с Аризона по точки след загубата си с 4:5 след продължение срещу Ванкувър

Айлендърс надви Бостън след дузпи, Аризона загуби от Минесота

Матю Барзал вкара в редовното време и дузпите при победата на Ню Йорк Айлъндърс с 3:2 срещу Бостън в мач от редовния сезон в Националната хокейна лига на САЩ и Канада. Джордан Ебърли също бе точен при свободните удари за нюйоркчаните, а Давид Пастърнак вкара единствения гол за Брюинс.

Опитът на Брад Марчанд за изравняване пък бе спрян от Семьон Варламов, който спаси други 27 удара за първата победа на Айлъндърс срещу Бостън в последните осем мача помежду им.

Андерс Бьорк и Тори Круг вкараха головете за Бостън, който няма победа в последните си четири домакинства и седем от осем мача като цяло. Джони Бойчук се разписа за първи път от 21 мача за Айлъндърс, след като бе точен от синята линия за 1:1 във втората третина.

Бостън все още има огромна преднина в Атлантическата дивизия. Брюинс вече водят с 11 точки на Бъфало, след като Джеймс ван Риймсдайк вкара два гола и Филаделфия спечели с 6:1 срещу Сейбърс. На второ място в дивизията вече е Монреал с 10 точки пасив, след като Макс Доми вкара в продължението за победа на Хабс с 4:3 срещу Калгари.

Каролина остана на две точки зад Айлъндърс на третото място в Столичната дивизия, след като Андрей Свечников вкара голове през 77 секунди за победата с 3:1 срещу втория в Централната дивизия - Колорадо.

Аризона пък остана пред Лас Вегас в Тихоокеанската дивизия, въпреки че загуби с 5:8 срещу Минесота. Маркъс Фолино, Ерик Стаал и Марс Зукарело завършиха с по гол и две асистенции за Уайлд, които спряха серията си от три поредни загуби.

Лас Вегас се изравни с Аризона по точки след загубата си с 4:5 след продължение срещу Ванкувър. Крис Танев бе точен 1:30 минути след началото на допълнителната част, а Елиас Петерсон отбеляза два гола във вратата на съперника.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки