Сари: Започвам да се наслаждавам в Ювентус

“Старата госпожа” се намира на второто място в Серия “А”

Сари: Започвам да се наслаждавам в Ювентус
Наставникът на Ювентус Маурицио Сари изрази задоволството си от играта на тима. “Старата госпожа” се намира на второто място в Серия “А”, като отстъпва на лидера Интер само по голова разлика.
 
“Започвам наистина да се наслаждавам на мачовете ни и на тренировъчните ни сесии. Щом го правя, значи отборът играе или поне се опитва да играе този футбол, на който се надявам. Ако се наслаждавам, това е, защото имаме слабости, които обаче мога да поправя. Целта винаги трябва да е утопия. Сякаш никога да не сме доволни, винаги да има нещо, което да подобрим. Да не забравяме, че сме загубили само един мач досега. В последните два променихме схемата, което наистина извлича много от теб, така че е неизбежно в края на срещите да си изморен. Допуснахме два гола в последните ни три двубоя, като единият беше в 95-ата минута. Не е като да ни вкарват на всеки 5 минути. Правим грешки, но е странно, че обикновено допускаме повече попадения, когато се защитаваме дълбоко, а не когато прилагаме висока преса. Трудно е да разберем защо става така, но трябва да работим върху това.
 
Войчех Шчесни е на линия, Матия Де Шильо е в добра форма, а Аарън Рамзи и Дъглас Коста работят, върху това да се възстановят напълно. Липсват ни само Джорджо Киелини и Сами Кедира, които претърпяха операции на коляното. Миналия сезон играх три финала с Челси. Мачът за Суперкупата е важен, мотивирани сме и има елементи от последния ни сблъсък, които могат да ни дадат още по-голяма мотивация. Лацио са още по-опасни, когато се играе само един мач, като са силни физически и тактически. Смятам че е невероятно това, че от години не са се класирали в Щампионската лига, тъй като имат една от най-добрите халфови линии в Серия “А”, докато Чиро Имобиле има 16 гола в 17 мача”, коментира Сари на пресконференцията си преди утрешния двубой за Суперкупата на Италия между двата отбора.
Ново фиаско за Юве в Серия А (ВИДЕО)

"Старата госпожа" безсилна в Торино срещу Дженоа

Юве навлиза в сериозна криза, четвърти пореден мач няма победа

Торинци завъртяха 2:2 при визитата си на Верона

Алекс Сандро се разделя с Ювентус през лятото

Отборът няма план да поднови договора му

Ювентус ще преотстъпи Мойс Койн на Атлетико (Мадрид) до края на сезона

"Дюшекчиите" ще платят за наема 400 хиляди евро

Двоен удар за Алегри

Юве без Рабио и Киеза в Лече

Пече се сензационен трансфер! Юве посяга към Джордан Хендерсън

Халфът е пред трансфер в торинския гранд

Официално: Рома привлече бранител от Ювентус

Дийн Хуйсен ще играе под наем при "вълците" от Рим

Юве срази Рома и остана в битката за Скудетото (ВИДЕО)

Рабио вкара победното попадение за домакините

Погба скоро слага край на кариерата си, напуска и Юве

Уличеният в допинг халф срина кариерата си сам

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки