Наполи с драматична победа (ВИДЕО)

Гол в последната минута донесе трите точки

Наполи с драматична победа (ВИДЕО)

Наполи стигна до успеха срещу Сасуоло с 2:1 с попадение дълбоко в добавеното време в мач от 17-я кръг на Серия А. За домакините точен беше Траоре през първата част, а Наполи обърна развоя на срещата с попадения през втората част.

 
В началните минути домакините създадоха няколко разбърквания пред вратата на съперника завършили с неточни удари. Наполи отвърна с греда в 20-ата минута, когато Манолас стреля с глава, но топката не пожела да влезе в мрежата.
 
В 29-ата минута на двубоя Локатели центрира отлично в наказателното поле на Наполи, а Траоре съумя да нанесе точен удар, за да изведе тима си напред в резултата. В 43-ата минута отново голмайсторът на домакините беше на отлична позиция и стреля, но Алекс Мерет беше на ниво и спаси отбора си от ново попадение.
 
Наполи възстанови равенството с попадение в 57-ата минута, след като пое добър пас и след като съумя да си освободи място за стрелба не остави шансове на вратаря на домакините.
 
В 70-ата минута на двубоя отново гредата се оказа верен помощник на един от двамата вратари, в случая на Наполи, след удар на Обианг. Пет минути по-късно удар на Кайехон беше спасен с вещина от вратаря на домакините.
 
Наполи натисна съперника си в последвалите минути и съумя да стигне до 3-те точки след гол дълбоко в добавеното време реализиран от Елмас.
 
След тази победа Наполи заема 8-ата позиция с актив от 24 точки, а Сасуоло е на 12-ото място с 19.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки