ММА боец скандализира: Инжектираха ми стволови клетки от прасета в Мексико!

"Получих шанс за титлата още в първата ми битка и това е голяма работа за мен"

ММА боец скандализира: Инжектираха ми стволови клетки от прасета в Мексико!

Бившият боец на UFC, Си Би Долауей се присъедини към RIZIN, след като USADA го наказа за две години. Той е давал многократно положителни проби за допинг, като сред откритите забранени вещества са анастрозол и пралморелин. Тези вещества са открити в неговите проби от миналата година, но това не е всичко, защото в началото на тази година той дал нова положителна проба, като този път открили кломифен.

 
Това обаче е без значение в Япония, където той получава шанс за титлата в полутежка категория и ще се бие срещу шампионът Жири Прохазка събитието RIZIN 20, което ще се проведе утре. Си Би губи 4 от последните си 6 битки и в края на миналата година загуби серията си от 2 поредни победи, след като беше нокаутиран от Халид Муртазалиев. "The Doberman" реши да поговори за този шанс, както и за провалите на тестовете и има доста интересна теория:
 
"Вълнувам се от това, че ще се върна и ще се състезавам. Обичам да се бия и се вълнувам от това, че ще се бия в Япония. Обичам UFC и не искам да говоря лошо за тях, но аз съм тук в RIZIN, където ще се бия на Нова година и това си е голяма работа. Винаги съм знаел, че един ден ще се бия тук в Сайтама. Получих шанс за титлата още в първата ми битка и това е голяма работа за мен. Имах проблеми с гърба и трябваше да ми инжектират стволови клетки в Мексико. Това е в основата на провалите ми, защото се оказа, че клетките са били от прасета. Получаваш това, за което си платил. Нищо чудно, че цената в САЩ беше 3 пъти по-висока от тази в Мексико.
 
В момента съм като някакъв експерт в тази област. Преди наистина не знаех толкова много. Не разбирах различните видове стволови клетки. Очевидно в Мексико са използвали стволови клетки от свине и явно са добавяли някакви неща към тях. Оздравях и се чувствам отлично и също така се вълнувам от това, че се върна. Мисля, че ми трябваше това време извън клетката. Инжекритаха ми стволови клетки и в САЩ и сега съм здрав. Не ми остава много в спорта. Всичко ми харесва в Япония. Аз ще гледам да сваля Жири на земята, а той ще търси нокаут. Това ще бъде от този тип битки, в които се бият борец и страйкър."
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки