ЕКСКЛУЗИВНО: Спирингс е в София за преговори с Левски

"Сините" са на крачка от третия си трансфер тази зима

ЕКСКЛУЗИВНО: Спирингс е в София за преговори с Левски

Левски е направил още една огромна крачка към привличането на холандския плеймейкър Стайн Спирингс. Регионални холандски медии разкриха, че играчът вече е дошъл в София за среща с ръководството на "сините".

Те не разкриват повече подробности, но по всичко изглежда, че той е у нас, за да даде отговор на предложението на столичани за тригодишен договор, както и да премине медицинските прегледи. Ако всичко е наред, Спирингс трябва да бъде обявен за нов играч на Левски в първите часове на 2020 г.

Остава въпросът с настоящия клуб на играча РКС Валвайк. Спирингс има още само шест месеца договор, което му позволява да преговаря с всеки заинтересован от подписа му. Но в същото време това означава, че Левски трябва да плати трансферна сума, ако иска да го привлече през януари.

Появиха се информации и в България, че играчът е имал среща с изпълнителния директор Павел Колев. Така че той явно все повече се приближава до "Герена". "Лалето" ще е третият нов при "сините" тази зима след българските национали Симеон Славчев и Деян Лозев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки