Гръцката полиция арестува 15 ултраси на ПАОК! Жена е блъснала починалия фен на Ботев Пд?

Смята се, че инцидентът е станал по случайност

Гръцката полиция арестува 15 ултраси на ПАОК! Жена е блъснала починалия фен на Ботев Пд?

 Гръцката полиция е арестувала 15 ултраси на ПАОК, твърдят източници на PlovdivDerby.com. Причината за ареста е нападението с ножове и други хладни оръжия над 7-8 фенове на Ботев Пловдив.

 
Припомняме ви, че при инцидента, блъснат от кола, загина 28-годишният пловдивчанин Тоско Б. Други двама фенове на канарчетата пък са в болница в Солун. Единият от тях е претърпял операция, след като е ударен с камък в главата. Вчера вечерта гръцката полиция обяви, че издирва автомобил. Оказа се, че е става въпрос за черен ван, с който са се предвижвали фенове на ПАОК.
 
Колата, която пък е блъснала българина за момента се твърди, че е в била управлявана от жена.  Тя също е арестувана, но се смята, че инцидентът е станал по случайност, а не нарочно.
 
Стотици фенове на гръцкия Арис изказаха своите съболезнования, използвайки фейбук страницата на Ботев Пд, Бултрас и др. От клубът пък поискаха полицията в Гърция да е безкомпромисна при откриването на виновните и да не си затваря очите пред нищо.
 
От фенски страници във facebook на Берое, ЦСКА и Левски също изказаха своите съболезнования и осъдиха нападението с оръжия над българи.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки