Официално: Марадона взе футболист на Лудогорец

Подписът на 33-годишния футболист с клуба дойде веднага, след като преминаха медицинските му прегледи

Официално: Марадона взе футболист на Лудогорец

Освободеният вратар от Лудогорец – Хорхе Емануел Броун постигна договорка с водения от иконата на световния футбол Диего Армандо Марадона клуб – Химнасия и Есгрима.

 
Подписът на 33-годишния футболист с клуба дойде веднага, след като преминаха медицинските му прегледи, а разговорите между него и антуража му с Химнасия продължиха в последните няколко дни. Иначе, договорът на аржентинския вратар с разградските "орли" бе разтрогнат по взаимно съгласие след края на първата част от сезона 2019/20 в efbet Лига.
 
Така Броун се явява четвъртият нов футболист, откак Марадона пое тима след пристигането на Харинсон Мансила, Жонатан Агудело и Матиас Перес Гарсия. Медиите в Аржентина твърдят, че Дон Диего силно желае да вземе централен защитник и нападател, но към момента спортното ръководство не е разкрило имената на набелязаните такива.
 
След изиграването на 16 мача в аржентинската Суперлига, Химнасия е 21-и от 24 тима с 14 пункта, а договорът на Марадона с клуба изтича през юни 2020-а година. В своята кариера като футболист на Лудогорец Разград Броун изигра 40 мача, 20 от които бяха със „суха мрежа”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки