ОБРАТ: Трансферът на Хушбауeр в Левски е пред провал

"Сините" отказват да платят 1,5 млн., футболистът заминава за Марбея

ОБРАТ: Трансферът на Хушбауeр в Левски е пред провал

Трансферът на Йозеф Хушбауер в Левски е пред провал! Ппичината е, че "сините" не са готови да платят исканите от Славия (Прага) пари за играча, разкрива iSport. 

 
Първоначално от чешкия тим обявиха, че няма да правят спънки на опитния халф, тъй като ще налагат 20-годишния Патрик Хелебранд, но впоследствие ръководството на тима от Прага промени изцяло становището си, настоявайки да получи между 500 и 750 хиляди евро трансферна сума. Това обаче никак не се е понравило на шефовете на "сините".
 
Медията уточнява, че в началото на седмицата хора от Левски са водили преговори с Хушбауер. Футболистът се е договорил да получава по малко над 25 хиляди евро месечна заплата, което щеше го превърне автоматично в един от най-скъпоплатените футболисти, играещи на "Герена".
 
Обратът обаче е факт, след като iSport твърди, че футболистът ще се присъедини в сряда или четвъртък към лагера на Славия, който се провежда в испанския курортен град Марбея. Точно преди заминаването за Иберийския полуостров треньорът Жиндрих Търпишовски коментира не само 29-годишния халф, но и нападателя Милан Шкода, който сега оформя своя трансфер в турския Генчлербирлиги.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки