Клоп след рекорда: Фантастично!

Вижте какво каза треньорът на Ливърпул за победата над Тотнъм

Клоп след рекорда: Фантастично!

„Фантастично постижение! Ако беше лесно – и други отбори щяха да са го правили.“

Така Юрген Клоп коментира поредната победа на Ливърпул, този път с 1:0 над Тотнъм, с която тимът му постави няколко рекорда.

„Червените“ регистрираха най-добрия старт в историята си, а и подобриха постижението на Манчестър Сити от сезон 2017/18, когато „гражданите“ спечелиха 59 точки от първите 21 мача.

Освен това, Ливърпул записа и 38-ми пореден двубой без поражение във Висшата лига, за да дръпне с 16 точки на върха.

„Резултатът е най-важното нещо, но ако все пак имаше отбор, който да заслужава да спечели, това бяхме ние. Всичко трябваше да бъде решено след 50 или 60 минути и със сигурност трябваше да отбележим още попадения”, посочи германецът.

„Разбира се, че мачът бе много напрегнат и интензивен. На този стадион не се играе лесно. Съперникът се защитаваше дълбоко и трябваше да бъдем много внимателни за неговите контраатаки”, допълни той.

„Въпросът не е в това дали мисля, че няма как да играем по-добре. Всъщност съм сигурен, че можем да сме още по-силни. Ако обаче бе лесно да се спечели тук, тогава доста отбори щяха да са го направили. Направихме доста добри неща и определено трябваше да спечелим с по-голяма разлика”, посочи Клоп след двубоя в Лондон. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки