Левски няма да остави феновете си "на тъмно" по време на контролите

По време на втория подготвителен лагер "сините" ще имат 4 спаринга

Левски няма да остави феновете си "на тъмно" по време на контролите

Феновете на Левски ще имат възможност да наблюдават на живо контролите, които ще се играят в Турция. По време на втория подготвителен лагер сините ще имат 4 спаринга. В момента ръководството на клуба води преговори с Диема спорт. Телевизията, която излъчва мачовете от родния шампионат, е проявила интерес към спарингите на столичани. Ако двете страни не се разберат, то Левски няма да остави привържениците си "на тъмно". Тогава клубът ще предава спарингите пряко по клубната си телевизия, съобщава "Тема Спорт".

Столичани стартираха подготовка за пролетния дял на първенството в четвъртък, 9 януари. От 13 до 23 януари те ще са на лагер в Сандански. В момента се обсъжда дали в края му да бъде организирана приятелска среща. Основната част по обиграването на състава ще се състои в Турция. Левски ще бъде в югоизточната ни съседка от 27 януари до 7 февруари. Тимът ще е настанен в курорта Алания. Възпитаниците на Петър Хубчев ще изиграят 4 контроли. Първата проверка е насрочена за 30 януари срещу арменския Пюник (седмо място в местното първенство). На 3 февруари Левски излиза срещу Македония Гьорче Петров (Северна Македония, 5-и в първенството с треньор Наджи Шенсой). На 4 февруари сините играят срещу националния отбор на Узбекистан до 19 години. В този спаринг Петър Хубчев вероятно ще даде възможност за изява на повечето от младите играчи в отбора, както и на юношите, които ще пътуват за Турция. Последната контрола е на 6 февруари срещу украинския Александрия (5-и в първенството).

Сините подновяват шампионата с по-особен мач - вечното дерби с ЦСКА. Сблъсъкът ще е на 15 февруари, събота, от 15:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

ПРОГРАМАТА НА ЛЕВСКИ

13 - 23 януари Лагер в Сандански
27 януари - 7 февруари Лагер в Турция

КОНТРОЛИТЕ НА ЛЕВСКИ

30 януари, 16:30 часа:
ЛЕВСКИ - ПЮНИК
("Голд Сити", Алания)

3 февруари, 16:30 часа:
ЛЕВСКИ - МАКЕДОНИЯ ГП
("Голд Сити", Алания)

4 февруари, 16:30 часа:
ЛЕВСКИ - УЗБЕКИСТАН ДО 19 Г.
("Голд Сити", Алания)

6 февруари, 16:00 часа:
ЛЕВСКИ - АЛЕКСАНДРИЯ
(в Сиде)

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки