Лацио разгроми Сампдория на "Олимпико" (ВИДЕО)

Чиро Имобиле пък се отчете с хеттрик при успеха с 5:1

Лацио разгроми Сампдория на "Олимпико" (ВИДЕО)

Отборът на Лацио продължава с рекордната си серия от шампионатни победи, която вече наброява 11 такива. “Орлите” разбиха с 5:1 Сампдория на “Олимпико“ в двубой от 20-ия кръг на Серия “А”. Голмайсторът и капитан на тима Чиро Имобиле пък се отчете с хеттрик и така той може да се похвали с 23 гола в Калчото през сезона.

Начало на головата фиеста даде Фелипе Кайседо още в 7-ата минута, когато се разписа с добавка след избит удар на Имобиле. В 17-ата именно италианският национал беше точен от дузпа, свирена за игра с ръка на Никола Муру. Едва три минути по-късно той отбеляза втория гол в мача, след като заобиколи вратаря Емил Аудеро и прати топката в опразнената врата.

В 54-ата резервата Бастош направи резултата 4:0 с добре позициониран удар. В 65-ата Омар Коли също игра с ръка в наказателното поле, което означаваше втора дузпа за домакините. Имобиле отново беше хладнокръвен от бялата точка, с което оформи своя хеттрик. Почетното попадение за “моряците” отбеляза Карол Линети в 70-ата минута. Четири по-късно Джулиан Чабот си изкара директен червен картон за фаул срещу откъсващия се сам срещу вратаря Боби Адекание, заради което гостите доиграха срещата с 10 човека.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки