Байерн разби Херта и вече диша във врата на Лайпциг

Баварците забиха четири гола за едно полувреме

Байерн разби Херта и вече диша във врата на Лайпциг

Тимът на Байерн Мюнхен разгроми като гост Херта Берлин с 4:0 и по този начин излезе еднолично на втора позиция в Бундеслигата, на четири точки от лидера РБ Лайпцг.

И четирите попадения паднаха през втората част. Томас Мюлер даде тон за разгрома в 60-ата, Роберт Левандовски удвои в 73-ата, а Тиаго Алкантара в 76-ата и Иван Перишич в 84-ата минута довършиха домакините. 

Първата интересна ситуация дойде още в 7-ата минута, когато Томас Мюлер не успя да засече добро подаване в наказателното поле.

В 25-ата минута Роберт Левандовски се пребори с Дедрик Боята и се озова сам срещу вратаря на домакините Руне Ярстайн, но не уцели вратата. Като цяло Байерн доминираше напълно през първата част, но рядко стигаше до чисти положения. През второто полувреме Байрен продължи да доминира.

В 58-ата Иван Перишич не успя да засече добре с глава, след избита топка от Дедрик Боята. Две минути след това отново Перишич беше центъра на атаката на „баварците“. Той свали към Томас Мюлер, който от упор наказа Ярстайн  - 0:1.През второто полувреме Байрен продължи да доминира.

В 58-ата Иван Перишич не успя да засече добре с глава, след избита топка от Дедрик Боята. Две минути след това отново Перишич беше центъра на атаката на „баварците“. Той свали към Томас Мюлер, който от упор наказа Ярстайн  - 0:1.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки