Мениджърът на Кобрата разкри: Искаме мач в Истанбул, Джошуа настоява за Англия

"Предпочитат да вземат по-малко пари, но да са у дома, изглежда се притесняват"

Мениджърът на Кобрата разкри: Искаме мач в Истанбул, Джошуа настоява за Англия

Истанбул и Лондон са двата града, които щабовете на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа разглеждат като място за мача помежду им. Това заяви мениджърът на българския боксьор Ивайло Гоцев пред "Дневник".

 
Пулев е официален претендент на Международната боксова федерация (IBF) и стигна до мач за световната титла срещу шампиона Джошуа. Преговорите между двете страни продължават, като се очаква да приключат до края на месеца.
 
"Ние създадохме условия за провеждането на мача в Истанбул. Те искат в Лондон. Предпочитат да вземат по-малко пари, но да са у дома. Изглежда се притесняват от силния съперник Кубрат Пулев", каза Гоцев.
 
По думите му за българина най-важното е да има мач със световния шампион. "Идеята е да играем с Джошуа, а не той да оваканти титлата, защото Кубрат се е готвил да има мач със световния шампион."
 
Пулев стига до трета възможност да се бие за световната тила.
 
"Смятам, че съм се развил отлично, щом съм на това ниво да съм номер едно в света. Остава последният връх на планината, тоест най-стръмното и най-трудното, което всъщност може и да се окаже най-лесното", каза Пулев в интервю за "Дневник" преди месец.
 
Преди малко повече от пет години българинът загуби от Владимир Кличко. През 2017 г. Пулев имаше организиран мач с Джошуа, но се оттегли заради контузия.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки