Феро Спасов поиска трансфери

"Ще направим всичко това да се случи тази седмица", заяви треньорът на Ботев Пд

Феро Спасов поиска трансфери

Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов коментира победата на тима му с 3:0 над Кизилжар. Той сподели и впечатленията си за юношите в отбора, както и за контузията на Тодор Неделeв.

"Мисля че от мачовете, които изиграхме, този ми хареса най-много. Хареса ми темпото, терена, играта. Най-важното е, че завършваме лагера с готови за шампионата футболисти", започна Феро.

"Жалко за Тодор Неделев. Утре той ще мине прегледи в България, за да се види какво му е състоянието. Ще му се прави резонанс и допълнителни изследвания. Аз мисля, че от мач на мач юношите имат все по-голямо присъствие в отбора. Когато влизаха в игра, не се огъваха и това е добър атестат. Те трябва много да тренират, да са отдадени на футбола, за да имат трайно присъствие в отбора. Ще направим всичко възможно тази седмица да направим входящи трансфери. Дано да успеем, но ако не успее, това ще са момчетата, с които ще започнем мачовете и ще ги завършим", сподели специалистът.

"Никола Илиев е добро момче и добър футболист. Аз не се съмнявам в неговите качества. За мен той трябва да намери своята физиономия в този отбор и тогава да търси своята реализация в чужбина", завърши старши треньорът на Ботев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки